• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

De muurschildering klaar binnen 1 dag!

Een muurschildering is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en de details van de schildering. Ik schilder met acryl verf. Deze is snel droog en reukloos. U kind kan ’s avonds dus meteen weer in zijn eigen bedje slapen. Als de muur droog is, is het afwasbaar. Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet. Bij sommige ontwerpen wordt een projector gebruikt om tijd te besparen. Als de lijnen op de muur staan begin ik met de achtergrond te schilderen en werk zo steeds verder naar voren totdat deze helemaal klaar is.

Prijsopgave aanvragen Stel uw vraag

Alles is mogelijk

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Dit kunt u per mail naar mij toesturen. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Een kleine muurschildering is al mogelijk vanaf € 75,00  incl. btw en een grote muurschildering vanaf € 150,00 incl. btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar), en het aantal details. Ik reken een tarief van € 30,00 per uur exclusief btw. In een straal van 30 km tel ik geen reiskostenvergoeding. Buiten een straal van 30 km, tel ik 19 cent per km. Ook voor een prijsopgave van een paneel kunt u het beste even mailen.

De prijzen

De prijzen van Pop Art op canvas of abstracte schilderijen kunt u in het schema hieronder terug vinden. Alle prijzen zijn inclusief btw. Een Pop Art schildering komt het beste tot zijn recht op een groot doek of op de muur. De prijs voor een Pop Art schildering is gebaseerd op één gezicht. Wilt u meerdere gezichten op één doek, dan komt er per gezicht een toeslag van 25% bij.

Grootte in cm

Prijs in euro
50×100 120
80×100 130
100×100 140
120×80 140
150×100 150

 

Geboortebord

Een geboortebord van 120×80 met naam kost € 95,00 incl. btw. Andere afmetingen zijn ook mogelijk.

Meer lezen over mijn geboorteborden? Bekijk deze pagina.

Prijsopgave aanvragen Stel uw vraag

Geboortebord werkwijze  Geboortebord Geboorteborden Geboortebord diverse stijlen