Wandspreuken

Wil je wandspreuken op je muur?

Wil je de muren van je huis wat opleuken door middel van wandspreuken? Wil je een kamer meer sfeer geven? Dan ben je bij Rik Muurschilderingen op het juiste adres! Of je nou een lange of een korte wandspreuk op je wand wil zien pronken. Rik Muurschilderingen schildert graag wandspreuken op je wand, zodat je huis of een kamer een boost krijgt.

Wandspreuken van Rik Muurschilderingen

De door Rik Muurschilderingen geschilderde wandspreuken geven je woonkamer, toilet, slaapkamer of bijvoorbeeld een gang een sfeervol effect en mooie uitstraling. Alles is mogelijk. Wil je een complete spreuk of een paar woorden op je muur laten schilderen door Rik Muurschilderingen? Of één woord? De wandspreuken van Rik Muurschilderingen kunnen in iedere stijl, ieder formaat en iedere kleur die je maar wenst geschilderd worden. Houd je meer van strakke wandspreuken, of van sierlijke? Alles kan! Of je nou een wandspreuk in de wc wil, in het tuinhuisje, in de gang of in de woonkamer. Jij zegt het, Rik maakt het!

Heb je een vraag over de diensten die Rik Muurschilderingen je biedt? Of heb je een vraag over de werkwijze? Neem dan gerust contact met hem op door het contactformulier in te vullen.

Wij komen bij u thuis

Weet je niet zeker welke wandspreuken het beste bij je woning of bij de kamer passen? Dan komt Rik van Rik Muurschilderingen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je al zeker weet welke wandspreuken je op de muur wil zien verschijnen, kun je Rik Muurschilderingen voorafgaand aan zijn bezoek een foto sturen van de wandspreuk. Op deze manier kan hij alvast een prijsopgave voor je maken. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan en weet je voordat Rik begint met het schilderen van de wandspreuk al wat het kost.

Binnen enkele uren een prachtig wandspreuk

Er kan al binnen enkele uren een prachtige wandspreuk op je wand pronken! Vanaf een bedrag van €75-, pronkt er al een prachtige wandspreuk in je huis. Wil je liever een grotere wandspreuk op de muur zien verschijnen? Dat is al mogelijk vanaf €150-,. De exacte prijs van de wandspreuken is afhankelijk van het formaat, de ondergrond van de wandspreuk en eventuele details die het kunstwerk bevat. Rik Muurschilderingen werkt met geurloze acrylverf die snel droogt, waardoor je kind die zelfde avond nog in zijn of haar kamertje kan slapen.

Over Rik Muurschilderingen

Rik Muurschilderingen is opgericht door Rik Groenen. Schilderen is al jarenlang een grote hobby van Rik. Het begon allemaal toen hij decors schilderde, en veel mensen gefascineerd waren geraakt door zijn werk. Al gauw kreeg hij veel aanvragen voor het maken van onder andere wandspreuken, muurteksten en allerlei andere schilderingen voor in huis of op kantoor.

Neem contact op met Rik Muurschilderingen

Heb je interesse in de kunsten van Rik Groenen en zou je graag wandspreuken van Rik Muurschilderingen op je muur willen zien? Neem dan gerust contact met hem op door het contactformulier in te vullen of doe een aanvraag. Wil je weten wat een bepaalde wandspreuk gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan. Dan neemt Rik zo snel mogelijk contact met je op.