Wandschildering

Vind je een kamer erg kaal, of wil je een kamer wat sfeervoller maken? Dan is een wandschildering een goede optie! Rik Muurschilderingen doet het graag voor je.

Wandschilderingen van Rik Muurschilderingen

Wandschilderingen kunnen een kamer tot een geheel maken, ongeacht of het nou de gang, woonkamer, wc of kinderkamer is. Een wandschildering geeft iedere kamer wat extra’s. Het is helemaal aan jou welk kunstwerk van Rik Muurschilderingen je graag op je muur zou willen zien. Of het nou een grote giraffe is in de kinderkamer of een muurtekst boven de boxspring, De kleur van de schildering, maat en stijl… jij bepaalt wat het wordt.
Een kleine wandtekening is al mogelijk vanaf €75-,. Vanaf een bedrag van 150-, pronkt er al een grote wandschildering aan uw wand. De prijs van de wandschildering is afhankelijk van de grootte, de ondergrond en de mate waarin er details in voor zullen komen. Het is ook mogelijk om Rik bij je thuis te laten komen, om samen naar de mogelijkheden te kijken. Bij sommige wandschilderingen maakt Rik gebruik van een projector, zodat hij tijd kan besparen en de schilderen eerder af heeft.
Als je geen wandschildering op de wand wilt, is het ook mogelijk dat Rik de schildering op om panelen maakt. Het gebruiken van een paneel kan handig zijn, want het paneel is makkelijk te verwijderen en er kunnen ook nog eens mogelijk om sfeervolle ledverlichting achter het paneel te bevestigen. Dit maakt de kamer extra sfeervol.
Afhankelijk van de afmeting en de details van de wandtekening, zijn de wandtekeningen gemiddeld genomen binnen een dag klaar. Rik verft met sneldrogende, reukloze acrylverf. Als Rik een wandtekening heeft gemaakt in een kinderkamer, kan je kind die zelfde gewoon in zijn of haar eigen kamertje slapen.

Over Rik Muurschilderingen

Rik Groenen is de eigenaar van Rik Muurschilderingen. Rik Muurschilderingen is vanuit een hobby ontstaan. Toen Rik vroeger begon met het schilderen van decors, vroegen mensen hem al gauw of hij bij hen thuis een wandschildering wilde maken. Inmiddels maakt hij naast wandschilderingen ook nog Pop-Art schilderingen, geboorteborden en abstracte schilderingen.

Neem contact op met Rik Groenen van Rik Muurschilderingen

Bent je enthousiast geworden over wat Rik Muurschilderingen allemaal voor schilderen en ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Vraag dan een prijsopgave aan, of vul het contactformulier
in. Rik Groenen is ook te bereiken door te bellen naar 06-18437667 of het vaste nummer 0485-441711.