Unieke wandtekeningen

Ben je op zoek naar een unieke wandtekening?

Dan ben je bij Rik Muurschilderingen op het juiste adres! Rik maakt uw wand met veel plezier precies zoals u hem hebben wilt.

Wandtekeningen van Rik Muurschilderingen

Wandtekeningen kunnen de ruimte helemaal tot een geheel maken, of het nou de woonkamer betreft, het toilet of een kinderkamer. Ze geven een unieke uitstraling aan iedere kamer. Je kunt zelf bepalen welk kunstwerk er uiteindelijk op uw wand zal pronken. Of het nou een muurtekst is of een hele grote olifant. De kleur, formaat, stijl… het is helemaal aan jou. Een kleine wandtekening is al mogelijk vanaf €75-, vanaf €150-, pronkt er al een grote wandschildering op uw wand. De prijs is afhankelijk van de grootte van de wandtekening, de ondergrond en het aantal details. Het is ook mogelijk dat Rik muurschilderingen bij je thuis komt om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bij sommige wandtekeningen gebruikt Rik Groenen een projector, zodat er tijd bespaard kan worden. De details worden met potlood op de wand getekend, daarna begint Rik met het schilderen van de achtergrond en werkt hij steeds verder naar voren, totdat de wandtekening helemaal af is.

Als u liever geen wandtekening op uw wand wilt, dan is het ook mogelijk om panelen door Rik te laten beschilderen. Het voordeel hier van is dat het paneel makkelijk weer te verwijderen is, en het mogelijk is om ledverlichting achter het paneel te monteren. Dit zorgt voor een mooi effect.
Afhankelijk van de afmeting en de details van de wandtekening, zijn de wandtekeningen gemiddeld genomen binnen een dag klaar. Rik verft met sneldrogende, reukloze acrylverf. Als Rik een wandtekening heeft gemaakt in een kinderkamer, kan je kind die zelfde gewoon in zijn of haar eigen kamertje slapen.

Over Rik Muurschilderingen

De eigenaar van Rik Muurschilderingen is Rik Groenen, schilderen is zijn grootste hobby. Hij is begonnen met schilderen van decors. Naar aanleiding van dit werk vroegen veel mensen hem of hij een wandtekening voor hen wilde maken, daar is het allemaal begonnen. Inmiddels maakt hij wandschilderingen, Pop Art-schilderingen, abstracte schilderingen en geboorteborden.

Neem contact op met Rik Groenen van Rik Muurschilderingen

Bent je enthousiast geworden over wat Rik Muurschilderingen allemaal voor je kan betekenen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende prijsopgave aan, of vul het contactformulier in. Rik Groenen is ook te bereiken door te bellen naar 06-18437667 of het vaste nummer 0485-441711.