Tekening kinderkamer

Tekening kinderkamer Woezel en PipWilt u van uw kinderkamer een droomkamer maken? Denk dan eens aan een tekening in de kinderkamer. Rik Groenen maakt de mooiste tekeningen voor in de kinderkamer. Wat uw wensen ook zijn, het is mogelijk om vrijwel iedere gewenste afbeelding in de kinderkamer te realiseren. Wilt u graag een mooie tekening van Winnie the Pooh of juist van andere Disneyfiguren? En wat te denken van Me to You of juist Woezel en Pip. U selecteert de gewenste afbeelding, vervolgens gaan we samen bekijken of het mogelijk is om de gewenste tekening in de kinderkamer te realiseren. Daarbij bepaalt u zelf welke kleuren u wilt, hoe groot de tekening moet worden en wat de achtergrondkleuren zijn. Rik Groenen heeft ruime ervaring op het gebied van muurtekeningen voor de kinderkamer. Iedere tekening wordt dan ook perfect afgestemd met de wensen. 

Tekening kinderkamer; afgestemd op uw wensen

Een tekening in de kinderkamer zorgt voor vrolijke kids. Iedere avond en ochtend zien ze de herkenbare tekening en dat zorgt gelijk voor een opgewekt gevoel. De kinderkamer krijgt door de muurtekening een vrolijke uitstraling. Zoals gezegd voldoet de tekening helemaal aan uw wensen. De kleuren en grootte wordt volledig aangepast aan de inrichting van de kinderkamer. Om een dergelijke tekening in de kinderkamer te realiseren zal Rik Groenen de afbeelding eerst uittekenen op de muur. Vervolgens wordt deze met verf afgewerkt. Zo krijgt u een prachtige tekening op uw kinderkamer muur. Een tekening van Rik Groenen is bovendien altijd uniek. U heeft hem zelf uitgekozen en daarnaast is de tekening speciaal afgestemd op uw voorkeuren. Zo weet u zeker dat er nergens anders ter wereld een zelfde tekening te vinden is!

Een kinderkamer tekening door Rik Groenen

Tekening kinderkamerRik Groenen heeft in zijn carrière vele decors geschilderd. Tekeningen maken en schilderen is al jarenlang een hobby van Rik. Op gegeven moment is Rik aan de slag gegaan met het maken van tekeningen op de muur voor anderen. Dat is uitgegroeid tot het professioneel verwezenlijken van muurtekening voor kinderkamers en babykamers, maar ook Pop Art schilderingen, abstracte schilderijen en geboorteborden. Rik kan een muurtekening gemiddeld binnen een dag realiseren. Uiteraard is de tijd die het kost om de tekening te maken afhankelijk van de grootte, de kleurstellingen en de moeilijkheidsgraad. Wanneer u kiest om Rik Groenen een kindertekening op de muur van de kinderkamer te laten maken, dan gaat hij als volgt te werk:

  • Allereerst worden de details van de muurtekening voor de kinderkamer met potlood op de muur gezet.
  • De lijnen van de muurtekening vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Zo wordt steeds verder naar voren gewerkt.
  • Daarna wordt er geschilderd met acrylverf die snel droogt en reukloos is, zodat de kleine ’s avonds gelijk weer kan slapen in de kinderkamer.
  • Om tijd te besparen wordt bij sommige projecten de muurtekening op de muur geprojecteerd.
  • Als de muur volledig droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek.

Muurtekening kinderkamer in alle formaten

Bij Rik Groenen is alles mogelijk. Of u nu een kleine of grote muurtekening in de kinderkamer wilt; voor Rik is het geen enkel probleem. U selecteert zelf de gewenste afbeelding of foto en vervolgens kan er een prijsopgave worden gemaakt. Zo weet u waar u aan toe bent met betrekking tot de tekening in de kinderkamer. Bij Rik Groenen is het mogelijk om een kleine muurtekening te maken vanaf € 75,-, inclusief btw. Een grote muurtekening kan vanaf € 150,-, inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de afbeelding, de ondergrond en de details.

Tekening in de kinderkamer?

Wilt u ook zo’n vrolijke, kleurrijke tekening in de kamer van uw kind? Neem dan eens contact op met Rik Groenen. Samen met u bekijk ik de mogelijkheden voor de afbeelding die u heeft uitgekozen. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. En heeft u andere vragen? Vult u dan gerust het contactformulier op deze website in. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.