Tekening babykamer

Een tekening in de babykamer zorgt gelijk voor een mooi effect. Het is kleurrijk, speels en vrolijk. Door een babykamer tekening krijgt deze kamer een unieke en leuke uitstraling. En wat zo mooi is; het is mogelijk om vrijwel iedere gewenste tekening in de babykamer te realiseren. Van tekeningen van Winnie the Pooh, Woezel en Pip tot aan bomen, Disney of Me to You. U zoekt simpelweg een mooie afbeelding uit die u graag als muurtekening in de babykamer wilt hebben. Daarbij bepaalt u welke kleur, welk formaat en welke achtergrondkleur er gebruikt mogen worden. Rik Groenen heeft ruime ervaring op het gebied van muurtekeningen voor de babykamer en kan u daardoor perfect adviseren en de tekening volledig afstemmen op uw wensen.

Tekening babykamer; een vrolijk geheel

Een tekening in de babykamer tovert een glimlach op ieder gezicht. De leukste figuren dansen rond op de muur. Uw kind zal de figuren van de tekening op gegeven moment gaan herkennen. Doordat een muurtekening in de babykamer doorgaans bestaat uit vele vrolijke kleuren, krijgt de hele kamer een gezellige uitstraling. Om de babykamer tekening te realiseren zal Rik Groenen de afbeelding eerst uittekenen en daarna netjes met verf schilderen. Op die manier krijgt u een perfect resultaat. Doordat u namelijk vooraf bespreekt wat uw wensen zijn kan hier rekening mee worden gehouden. Zo krijgt u ook nog eens een unieke tekening. Op het gebied van tekeningen voor de babykamer is vrijwel alles mogelijk. Rik kan vooraf bij u langskomen om zo samen te bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn in de betreffende kamer.

Rik Groenen, de babykamer tekening specialist

Schilderen en tekenen is al jarenlang een grote hobby van Rik. Van het een kwam het ander en na vele decors geschilderd te hebben is Rik aan de slag gegaan met tekeningen voor anderen. Dat is uitgegroeid tot het maken van muurtekeningen, voor o.a. babykamers, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen en geboorteborden. Rik kan een muurtekening, die daarna met verf wordt afgewerkt, gemiddeld binnen een dag voor u realiseren. Dat hangt natuurlijk af van de afmeting van de tekening babykamer en de details van de afbeelding. Hoe dan ook, wanneer u kiest voor Rik Groenen, dan kiest u voor een babykamer tekening met de volgende werkwijze:

  • Allereerst worden de details van de muurtekening voor de babykamer met potlood op de muur gezet.
  • De lijnen van de muurtekening vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Zo wordt steeds verder naar voren gewerkt.
  • Daarna wordt er geschilderd met acrylverf die snel droogt en reukloos is, zodat de kleine ’s avonds gelijk weer kan slapen in de babykamer.
  • Om tijd te besparen wordt bij sommige projecten de muurtekening op de muur geprojecteerd.
  • Als de muur volledig droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek.

Kleine of grote muurtekening babykamer

Een kleine of grote muurtekening in de babykamer, in principe is bij Rik Groenen alles mogelijk. U selecteert zelf de gewenste afbeelding of foto en vervolgens kan er een prijsopgave worden gemaakt. Zo weet u waar u aan toe bent met betrekking tot de tekening in de babykamer. Bij Rik Groenen is het mogelijk om een kleine muurtekening te maken vanaf € 75,-, inclusief btw. Een grote muurtekening kan vanaf € 150,-, inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de afbeelding, de ondergrond en de details.

Tekening in de babykamer?

Wilt u ook zo’n vrolijke, kleurrijke tekening in de kamer van uw baby? Neem dan eens contact op met Rik Groenen. Samen met u bekijk ik de mogelijkheden voor de afbeelding die u heeft uitgekozen. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. En heeft u andere vragen? Vult u dan gerust het contactformulier op deze website in. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.