Pop Art schilderij

Pop Art schilderijPop Art is een stroming in de moderne kunst. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de schilderijen van Marilyn Monroe. Een Pop Art schilderij geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. Alles wat u geschilderd wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Kleur, formaat en afbeelding worden afgestemd aan uw wensen en interieur door Rik Groenen. Ook kan ik van te voren bij u langskomen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Rik Groenen uw specialist voor een Pop Art schilderij

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderijen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Een Pop Art schilderij is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het schilderij. Mijn werkwijze kenmerkt
zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het schilderij komt, worden de details voor de Pop Art met potlood op het doek gezet
  • De lijnen op het doek vormen de basis om de Pop Art te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds het Pop Art schilderij gelijk opgehangen kan worden

Mogelijkheden Pop Art schilderij

Een Pop Art schilderij wordt gemaakt aan de hand van een foto. Dit kan een foto zijn van een bekend persoon, maar ook van uzelf of uw kind/huisdier. In een Pop Art schilderij worden drie of vier kleuren gebruikt. Deze kleuren kunt u van te voren zelf bepalen. Aan de hand van een vrijblijvende prijsopgave en een voorbeeld van hoe het Pop Art schilderij eruit komt te zien, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Interesse in een Pop Art schilderij?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek Pop Art schilderij in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.