Pop Art maken

Pop Art makenPop Art is een stroming in de moderne kunst. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de schilderijen van Marilyn Monroe. Een Pop Art maken als schildering geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. Alles wat u geschilderd wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Kleur, formaat en afbeelding worden afgestemd aan uw wensen en interieur door Rik Groenen. Ook kan ik van te voren bij u langskomen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Rik Groenen uw specialist voor Pop Art maken

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Een Pop Art maken als schildering is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden Pop Art maken

Een Pop Art-schildering wordt gemaakt aan de hand van een foto. Dit kan een foto zijn van een bekend persoon, maar ook van uzelf of uw kind/huisdier. In een Pop Art-schildering worden drie of vier kleuren gebruikt. Deze kleuren kunt u van te voren zelf bepalen. Aan de hand van een vrijblijvende prijsopgave en een voorbeeld van hoe de Pop Art-schildering eruit komt te zien, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Een Pop Art maken als schildering komt het beste tot zijn recht op een groot (linnen) doek of op de muur.

Interesse in een Pop Art maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een unieke Pop Art te maken als schildering in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.