Muurtekening

Muurtekening me to youEen muurtekening in uw babykamer of kinderkamer die met verf wordt ingekleurd geeft uw kamer een unieke en mooie uitstraling. Bovendien heeft u ruime keuze uit vele verschillende tekeningen van de leukste Disney figuren, Me to You beertjes of andere gezellige animaties. U kiest zelf wat voor muurtekening u wilt laten maken. Daarbij bepaalt u de kleur, het formaat en de achtergrondkleur. De muurtekening voor uw babykamer of kinderkamer wordt volledig afgestemd op uw wensen, zodat het past bij uw smaak en interieur.

Muurtekening met verf

De muurtekeningen van Rik Groenen maken van uw kinderkamer een gezellige boel. U bepaalt zelf welke vrolijke kleuren er in de tekening worden opgenomen. Deze tekening wordt vervolgens op uw muur gemaakt en daarna netjes met verf geschilderd. Op die manier heeft u altijd een kleurrijk en uniek resultaat. Op het gebied van muurtekeningen is vrijwel alles te realiseren. Het is ook mogelijk om vooraf bij u langs te komen om zo samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Rik Groenen, uw muurtekening specialist

Schilderen is al jarenlang mijn hobby. Van het een kwam het ander en naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurtekeningen, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Een muurtekening, die vervolgens met verf wordt afgewerkt, is gemiddeld binnen een dag gerealiseerd. Uiteraard is dit afhankelijk van de afmeting en details van de muurtekening. Wanneer u kiest voor Rik Groenen, dan kiest u voor een muurtekening met de volgende werkwijze:

  • Allereerst worden de details van de muurtekening met potlood op de muur gezet.
  • De lijnen van de muurtekening vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Zo wordt steeds verder naar voren gewerkt.
  • Daarna wordt er geschilderd met acrylverf die snel droogt en reukloos is, zodat de kleine ’s avonds gelijk weer kan slapen in de babykamer of kinderkamer.
  • Om tijd te besparen wordt bij sommige projecten de muurtekening op de muur geprojecteerd.
  • Als de muur volledig droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek.

Muurtekeningen met vele mogelijkheden

Muurtekening Winnie the PoohZoals aangegeven is er in principe van alles mogelijk om op de muur te tekenen. Wanneer u zelf afbeeldingen en foto’s verzameld van hetgeen dat u op de muur wilt hebben, dan kan ik vooraf een prijsopgave voor u maken. Zo weet u waar u aan toe bent met betrekking tot uw nieuwe muurtekening. Bij Rik Groenen is het mogelijk om een kleine muurtekening te maken vanaf € 75,-, inclusief btw. Een grote muurtekening kan vanaf € 150,-, inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de afbeelding, de ondergrond en de details.

Wilt u een muurtekening laten maken?

Wilt u de meest prachtige muurtekeningen laten maken die kleurrijk met acrylverf zijn afgewerkt? Neemt u dan gerust eens contact op met Rik Groenen. Zo bekijken we samen de mogelijkheden voor uw kinder- of babykamer. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. En heeft u andere vragen? Vult u dan gerust het contactformulier op deze website in. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.