Muurschilderingen maken

Muurschilderingen makenMuurschilderingen maken geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. Alles wat u geschilderd wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Kleur, formaat en afbeelding worden afgestemd aan uw wensen en interieur door Rik Groenen. Ook kan ik van te voren bij u langskomen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Rik Groenen uw specialist voor muurschilderingen maken

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Muurschilderingen maken is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden muurschilderingen maken

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kleine muurschilderingen maken is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen maken vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Interesse in muurschilderingen maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om unieke muurschilderingen te maken in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.