Muurschilderingen Leiden

Wil je muurschilderingen op de muur in Leiden?

Woon je in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een mooie muurschildering voor in je huis? Dan is Rik Muurschilderingen de perfecte schilder voor jou! Of je nou een kleine muurschildering wil of een grote…. Alles is mogelijk!

Muurschilderingen van Rik Muurschilderingen in Leiden

Muurschilderingen kunnen de ruimte helemaal transformeren, doordat een wandschildering de kamer een unieke maar bovenal prachtige look geeft. Je hebt alles in de hand: de kleur, tekst, vorm en stijl… Wil je een muurtekst, een grote schildering, een kleine schildering, of misschien wel een abstracte schildering of Pop-Art schildering? Alles kan.Of het nou de woonkamer, zolder, garage, slaapkamer of kinderkamer is… Echt alles is mogelijk.

Wij komen bij u thuis

Rik Muurschilderingen kan ook bij je thuis komen in Leiden, zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Vanaf €75-, pronkt er al een kleine muurschildering op je muur. Een grote muurschildering is mogelijk vanaf €150-,. De prijs is afhankelijk van de grootte van de wandtekening, de ondergrond en het aantal details dat er in verwerkt wordt. In sommige gevallen zal de schilder gebruik maken van een projector, zodat de muurschilderingen vlugger af is en je het eindresultaat sneller kunt bewonderen. Rik maakt de muurschilderingen met sneldrogende en geurloze acrylverf. Als de muurschildering in een kinderkamertje geschilderd is, kan je kindje diezelfde nacht gewoon weer in het kamertje slapen.

Bekijk onze prachtige panelen

Wil je de muurschildering liever niet op de muur? Dan kan Rik gebruik maken van panelen. Panelen zijn makkelijk te verwijderen, en geven de mogelijkheid om mooie ledverlichting achter de muurschildering te monteren.

Over Rik Muurschilderingen

Schilder Rik Groenen is de man achter Rik Muurschilderingen. Schilderen begon als een hobby, waarna hij een poosje als decorschilder aan de slag gingen. Toen mensen zijn werk zagen, raakten ze enthousiast. Ze vroegen hem om schilderingen in hun huis te maken. Zodoende schildert hij nu aan huis, en maakt hij muurteksten, wandschilderingen, Pop-Art schilderingen, geboorteborden en abstracte schilderingen.

Neem contact op met Rik Groenen van Rik Muurschilderingen

Ben je woonachtig in de omgeving Leiden en ben je razend benieuwd naar wat Rik Groenen voor jou en je lege muur kan betekenen? Of wil je een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Dat is ook mogelijk! Neem dan contact op met Rik door het contactformulier in te vullen. Rik Groenen is ook telefonisch te bereiken door te bellen naar 06-18437667 of het vaste nummer 0485-441711.