Muurschildering Woezel en Pip

Muurschildering Woezel en Pip

Wilt u een muurschildering van Woezel en Pip op uw babykamer of kinderkamer? Rik Groenen staat voor u klaar! Samen met u brengen we uw wensen op het gebied van de Woezel en Pip muurschildering in kaart. U bepaalt zelf welke afbeelding u kiest en hoe groot en in welke kleuren u die op de muur wilt hebben. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met het interieur van de kamer waarin de muurschildering wordt gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens rond in mijn portfolio.

Woezel en Pip muurschilderingen door Rik Groenen

Voor veel kinderen zijn Woezel en Pip bekende figuren en tevens hun grootste vriendjes. Hoe leuk is het dan als zij in hun eigen kamer een mooie Woezel en Pip muurschildering krijgen. Het is mogelijk om alleen een Woezel en Pip te schilderen, maar een afbeelding met een decor om de twee vrolijke figuren heen is ook mogelijk. U zoekt simpelweg een afbeelding en geeft daarbij uw wensen aan. Samen bekijken we dan hoe we deze Woezel en Pip muurschildering het beste op uw muur kunnen verwezenlijken.

Werkwijze Woezel en Pip tekening op de muur

Rik Groenen is oorspronkelijk schilder van decors. Na enkele jaren ben ik op gegeven moment gevraagd om muurschilderingen te maken. Zo creëer ik diverse muurschilderingen zoals abstracte schilderijen, Pop Art-schilderingen, geboorteborden, maar ook muurschilderingen voor buiten.

Muurschildering Woezel en PipWanneer ik aan de slag ga met een schildering, zoals een muurschildering van Woezel en Pip, dan begin ik met het plaatsen van lijnen op de muur. Vervolgens werk ik steeds verder naar voren.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering van Woezel en Pip is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de muurschildering van Woezel en Pip af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden en kosten van een Woezel en Pip muurschildering?

Zoals aangegeven kunt u iedere gewenste Woezel en Pip afbeelding aan mij aanleveren. In principe is daarbij alles mogelijk. Nadat ik uw wensen in kaart heb gebracht wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine kinderkamer muurschilderingen  al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een kinderkamer muurschildering!

Wilt u een vrolijke Woezel en Pip muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.