Muurschildering Venlo

Muurschildering Venlo

Muurschildering Venlo

Wilt u graag een muurschildering in Venlo laten maken? Rik Groenen is u graag van dienst. Een mooie opvallende muurtekening kan een kamer, kinderkamer of babykamer omtoveren. Samen met Rik gaat u kijken naar uw wensen voor de muurschildering, waarmee Rik vervolgens aan de slag gaat. Zo bepaalt u de afbeelding, het formaat van de schildering en de kleuren die gebruikt moeten worden. Een prachtige muurschildering in Venlo voor een mooie prijs.

De werkwijze voor een muurschildering in Venlo en omgeving

Oorspronkelijk schilderde Rik Groenen decors. Vanuit deze ervaring is hij doorgegaan met het maken van schilderijen voor diverse personen die hem daarvoor benaderden. Allerlei soorten schilderingen zijn aan bod gekomen, zoals Pop-Art schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en buitenmuurschilderingen. Kortom: Rik heeft voldoende ervaring opgedaan en daardoor ook een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld. Een muurschildering in Venlo start met het zetten van lijnen op de muur, waarna er steeds meer naar voren wordt gewerkt.

 

De werkwijze van Rik Groenen werkt als volgt:

– U maakt een afspraak om wensen bespreekbaar te maken met Rik;
– Rik maakt de muurschildering in Venlo gemiddeld binnen één dag klaar, afhankelijk van de afmeting en enkele details;
– Af en toe wordt er een projector gebruikt om tijd te kunnen besparen;
– Er wordt geschilderd met acrylverf, omdat twee grote voordelen hiervan zijn dat deze geurloos is en snel droogt;
– Zodra de muur droog is, wordt deze afgenomen met een vochtige doek.

De kosten van een muurschildering in Venlo

 

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert die kunnen visualiseren wat u in de muurschildering wil zien, is in principe alles mogelijk. Rik zal op basis daarvan een vrijblijvende prijsopgave maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een kleine muurschildering in Venlo is al mogelijk vanaf €75 (incl. BTW) en een grote muurschildering is vanaf €150 (incl. BTW) gemaakt. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond en het aantal details.

Interesse in een muurschildering in Venlo?

Hebt u een goed idee en wilt u uw muur laten omtoveren door middel van een unieke muurschildering in Venlo door Rik Groenen? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Rik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen, bel dan naar: 06 18 43 76 67 of 0485 44 17 11.