Muurschildering Utrecht

Muurschildering Utrecht

Op zoek naar een muurschildering in Utrecht? Dan bent u bij Rik Groenen aan het juiste adres. Rik maakt de mooiste schilderingen voor kamers en kinderkamers die aansluiten bij uw wensen. De muurschilderingen in Utrecht sluiten aan bij uw interieur, maar ook bij uw wensen wat betreft de afbeelding. U kunt zelf bepalen hoe de muurschildering eruit komt te zien. Zo bepaalt u de kleur, het formaat en natuurlijk de schildering zelf.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan of maak een afspraak!

Muurschildering in Utrecht door Rik Groenen

Utrecht, de vierde grootste stad kenmerkt zich door karakteristieke huizen. Een muurschildering in Utrecht die mooi aansluit bij de stijl van uw huis misstaat daarbij niet. Zo kunt u de kinderkamer of babykamer wat opvrolijken of juist een mooie muurtekening laten maken op één van de andere muren. Een muurschildering geeft uw huis een unieke uitstraling waar u dagelijks plezier van beleeft.

Een echte specialist

Wanneer u een muurschildering in Utrecht wilt laten maken, dan haalt u met Rik Groenen een echte specialist in huis. Oorspronkelijk is Rik schilder van decors, maar door de jaren is dat uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan Pop-Art-schilderingen, geboorteborden, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen schilderijen.

Wanneer Rik start met het maken van het kunstwerk, start hij met inventariseren. Daarna zet hij de lijnen uit op de muur en vervolgens werkt hij stap voor stap verder naar voren.

Kenmerkende werkwijze

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering in Utrecht is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek
  • De schildering is al binnen een dag klaar!

Vele mogelijkheden!

Muurschildering jungle Utrecht

Wanneer u een muurschildering in Utrecht wilt laten maken, is in principe alles mogelijk. Voordat Rik de schildering komt plaatsen, levert u een aantal afbeeldingen of foto’s aan met daarop de tekening die u in gedachten heeft. Of u nu een eigen foto na wilt laten maken of kiest voor een muurschildering van Woezel en Pip, een muurschildering voor de babykamer of een andere schildering. In principe is daarbij alles mogelijk.

Vanaf €75-,

Rik maakt daarna een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Om u een richtprijs te geven; kleine muurschilderingen zijn mogelijk van € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

U heeft al een muurschildering voor een bedrag van €75-,

Kies er voor om een muurschildering in Utrecht te laten maken!

Wilt u een unieke muurschildering in Utrecht door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer? Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06-18437667 of 0485-447111.