Muurschildering Tilburg

Muurschildering Jungle

Muurschildering in Tilburg laten maken?

Muurschildering in Tilburg laten maken, bijvoorbeeld voor in de babykamer, Ik ga graag samen met u aan de slag om mooie muurschilderingen te maken. Bent u op zoek naar een muurschildering voor de kinderkamer of babykamer? Heeft u altijd al een mooi beschilderde muur in uw slaapkamer of woonkamer willen hebben? Bij Rik Muurschilderingen is alles mogelijk. U kiest de afbeelding(en) uit. Vervolgens ga ik aan de slag om een schitterende muurschildering in Tilburg op te leveren. Er wordt geluisterd naar uw wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er tijdens het realiseren van de art rekening gehouden met de rest van uw interieur. Neem contact op voor meer informatie of vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan.

Muurschildering in Tilburg

Nadat ik begonnen ben met het schilderen van decors ben ik langzaam uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen, onder andere in Tilburg. Denk aan geboorteborden, Pop Art-schilderingen, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Gezamenlijk kunnen we uw wensen in kaart brengen om vervolgens tot prachtige art te komen. Op de afbeeldingen kunt u zien wat u kunt verwachten. Misschien maakt ik binnenkort ook wel een muurschildering in uw woning of bedrijfspand!?

Van de wachtkamer tot babykamer

Het doet er niet toe welke muur in welke kamer u graag wilt versieren. Vindt u de woonkamer bijvoorbeeld een beetje kaal en wilt u deze graag een nieuwe look geven? Of is er een kleine in aantocht en wilt u geen standaard babykamer maken, maar juist een kinderkamertje met een persoonlijke en unieke touch? Ook in dat geval is een muurschildering in Tilburg een goede manier om de ruimte het uiterlijk te geven dat u wenst. De schildering zorgt voor de gewenste sfeer en is dus een unieke invulling van de ruimte. U kunt de schildering voor op de muur namelijk zo laten maken dat hij helemaal bij de rest van het interieur past. Van een naam tot een boom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat me gerust weten wat u wensen zijn voor de art schildering.

Muurschildering Toscane

De weg naar succesvolle muurschildering

Voordat ik begin met een muurschildering in Tilburg, wil ik graag volledig helder hebben wat de klant voor ogen heeft. Het proces verloopt sneller als u dan al enkele afbeeldingen geselecteerd heeft van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens gaan we samen bekijken hoe groot de muurschildering moet worden. We bekijken ook welke kleuren de schildering in Tilburg mag bevatten. Hierna ga ik aan de slag met dat wat uiteindelijk een waardevolle toevoeging op uw kamer in Tilburg moet worden. In eerste instantie worden de lijnen op de muur gezet, vervolgens voorzie ik de art van kleur. Wist u dat u zelf inbreng heeft in de kleurstellingen, de achtergrondkleur en het formaat van de schildering?

Wat is de werkwijze van Rik Groenen? 

  • Afspraak vooraf om uw wensen helder in kaart te brengen
  • Een muurschildering in Eindhoven is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Schilderen met acrylverf; geurloos en sneldrogend
  • Af en toe wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Kosten

Er is geen limiet verbonden aan een muurschildering in Tilburg. Met behulp van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen hoe u wilt dat de muurtekening eruit komt te zien. Wilt u een muurschildering van Cars, Winnie the Pooh of van een boom? Niets is te gek! Rik maakt uw muurschildering altijd op maat.

Nadat de afbeeldingen geselecteerd zijn zal ik een vrijblijvende prijsopgave opstellen. Zo zal het voor u duidelijk worden waar u aan toe bent. Ter indicatie: bij kleine muurschilderingen in Tilburg moet u denken aan bedragen vanaf €75,- inclusief btw. Grote muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren in grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details.

Laat nu ook een muurschildering in Tilburg maken

Woont u in Tilburg en heeft u een baby-, kinder- of woonkamer die ‘saaie’ muren bevat. Dan is het tijd voor een muurschildering van Rik. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan. Ik zal vervolgens contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Als u vragen heeft over het maken van een muurschildering in Tilburg kunt u het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.