Muurschildering strand

Wilt u graag een mooi strand als achtergrond in uw huis? Dan is een muurschildering van een strand de oplossing! Rik Groenen is u daarvoor graag van dienst. Heeft u een specifiek strand waar u herinneringen aan heeft? Of wilt u elke dag wakker kunnen worden alsof u op het strand bent? U kunt al uw wensen voor de afbeelding doorgeven, waarmee Rik een unieke en sfeervolle schildering zal creëren. Uiteraard kan Rik advies geven in welke kleuren wel of niet mooi zijn bij uw interieur. Dit alles om er voor te zorgen dat uw strand muurschildering volledig tot zijn recht komt!

Muurschildering strand

De mooiste stranden op uw muur

Rik Groenen heeft veel ervaring in schilderen. Ooit begon hij met het schilderen van decors, waar hij regelmatig werd benaderd door anderen om ook muurschilderingen te maken. Diverse pop-art schilderingen, geboorteborden en abstracte schilderijen zijn aan bod gekomen.

Alle schilderingen zijn uniek, maar de werkwijze van Rik Groenen blijft gelijk. Voor een muurschildering van een strand worden eerst de lijnen op de muur gezet, waarna er steeds meer naar voren gewerkt wordt. Afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid details, is een schildering is in gemiddeld één dag klaar. Er wordt van te voren een afspraak gemaakt om al uw wensen te bespreken. Doordat Rik gebruik maakt van acrylverf, is de strand muurschildering snel droog en zal er geen verfgeur achterblijven. Zodra de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek.

Mogelijkheden en kosten van een strand muurschildering

De mogelijkheden voor een mooie muurschildering van het strand zijn eindeloos. U kunt namelijk afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanleveren van een gewenste afbeelding. Een vrijblijvende prijsopgave zal op basis daarvan gemaakt worden. De richtlijnen zijn:

  • €75 voor een kleine strand muurschildering (incl. BTW)
  • €150 voor een grote strand muurschildering (incl. BTW)

De prijs varieert door verschillen in grootte, de ondergrond en de hoeveelheid details.

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter!Muurschildering strand

Wilt u uw woonkamer, keuken of slaapkamer opfrissen met een mooie muurschildering strand? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Rik Groenen zal contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren. Heeft u vooraf eerst nog vragen, maak dan gebruik van het contactformulier. Ook kunt u zelf contact opnemen door te bellen naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.