Muurschildering slaapkamer

Muurschildering slaapkamerWilt u een muurschildering in de slaapkamer? Een goed idee! De slaapkamer muren zijn eenvoudig op te leuken door er een echte slaapkamer muurschildering in te laten maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slaapkamer muurschildering met bloemen, met bomen of juist met een persoonlijk creatief idee. Eigenlijk alles is mogelijk, wat uw wensen ook zijn. U kunt zelf bepalen hoe de muurschildering gemaakt wordt, van formaat en kleur tot aan de gewenste afbeelding aan toe. Bovendien wordt de muurschildering in de slaapkamer afgestemd op uw interieur.

Muurschildering slaapkamer door Rik Groenen

Een muurschildering slaapkamer laten maken door Rik Groenen leidt tot een unieke schildering die helemaal is aangepast naar uw wensen. U kunt zelf een keuze maken voor de afbeelding die u graag op de muur geschilderd wilt hebben. En mocht u op zoek zijn naar een leuk idee of even willen sparren over de uiteindelijke muurschildering in de slaapkamer, laat het dan gerust weten. Rik denkt graag met u mee. 

Rik Groenen schilderde oorspronkelijk decors en van daaruit is hij aan de slag gegaan met het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, Pop Art-schilderingen, geboorteborden, en muurschilderingen voor buiten behoren tot de mogelijkheden. Bij een muurschildering voor de slaapkamer worden eerst alle lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt er steeds verder naar voren gewerkt. De werkwijze van Rik Groenen voor een slaapkamer muurschildering kenmerkt zich door:

  • De slaapkamer muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Muurschildering slaapkamerMogelijkheden en kosten van een slaapkamer muurschildering?

Samen met u gaan we van uw slaapkamer muurschildering een fantastisch resultaat maken. U kunt vooraf afbeeldingen en foto’s aanleveren. Daarbij is in principe alles mogelijk. Nadat er overeenstemming is over het gewenste schilderwerk, wordt er vervolgens een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Qua richtprijs zijn kleine slaapkamer muurschilderingen al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een slaapkamer muurschildering!

Wilt u een unieke slaapkamer muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.