Muurschildering Rotterdam

U wilt een muurschildering in Rotterdam? Rik Groenen is u graag van dienst. Ik kan u voorzien van een passende muurschildering voor bijvoorbeeld uw kamer of kinderkamer? De meest prachtige muurschilderingen tegen een mooie prijs! Bovendien heeft u zelf helemaal in de hand wat er op de muur komt te staan. U geeft simpelweg uw wensen door voor uw muurschildering in Rotterdam en vervolgens zorg ik ervoor dat u een prachtig resultaat krijgt met een unieke uitstraling. Zo kunt u zelf bepalen wat het formaat en de kleuren worden en bent u vrij om een passende afbeelding te selecteren. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering afgestemd op uw interieur.

Muurschildering in Rotterdam door Rik GroenenMuurschildering poes marie - Rik Muurschilderingen

Oorspronkelijk schilderde ik decors en vanuit die ervaring ben ik verder gegaan met het maken van schilderingen voor diverse personen die mij daarvoor benaderden. Denk daarbij aan Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden, maar ook muurschilderingen voor buiten. Kortom, ik heb een brede achtergrond op het gebied van schilderingen. Daardoor heb ik ook een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld. Voor een muurschildering in of nabij Rotterdam worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Een muurschildering in Rotterdam laten maken?

Wilt u een muurschildering in Rotterdam laten maken? Denk dan allereerst goed na over de gewenste afbeelding. Ik heb veel ervaring met muurschilderingen voor in kinderkamers en babykamers. Zo heb ik met regelmaat Disney muurschilderingen van o.a. Winnie the Pooh, Cars en Mickey Mouse. Daarnaast schilder ik Me to You muurschilderingen en Woezel en Pip muurschilderingen. Echter, ook voor muurschilderingen met teksten, muurschilderingen van bomen of andere gewenste afbeeldingen bent u bij mij aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn rondom een muurschildering, ik bespreek ze graag met u. Nadat u de gewenste afbeelding heeft geselecteerd gaan we samen kijken hoe we deze het beste bij u op de muur kunnen realiseren. Daarbij kijken we naar kleuren, vormen en grootte. Vervolgens ga ik aan de sla om een perfect resultaat tot stand te laten komen waar u weer jaren van kunt genieten!

Mogelijkheden en kosten van een muurschildering in Rotterdam?Muurschildering The Lion King - Rik Muurschilderingen

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine muurschilderingen in Rotterdam en omgeving mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een muurschildering Rotterdam!

Wilt u een unieke muurschildering in Rotterdam door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Wacht dan niet langer en vraag dan direct een Muurschildering onderwaterwereld - Rik Muurschilderingenvrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.