Muurschildering Nijmegen

Muurschildering NijmegenBent u op zoek naar een muurschildering en woont u in Nijmegen? Rik Groenen maakt de mooiste muurschilderingen voor kamers en kinderkamers in Nijmegen die aansluiten op uw wensen. Natuurlijk mag u zelf bepalen hoe de muurschildering eruit moet komen te zien. Hierbij kunt u tevens aangeven in welke kleur en in welk formaat de muurtekening gemaakt dient te worden. 

Muurschildering in Nijmegen 

Nijmegen, qua inwonertal de tiende grootste stad in Nederland, kenmerkt zich onder andere als studentenstad. Nijmegen biedt studenten veel verschillende mogelijkheden om te studeren. Verder staat Nijmegen bekend om de Waalbrug. Deze brug gaat over de Waal heen en verbindt Nijmegen met omliggende dorpen. Lijkt het u niet prachtig om deze schitterende Waalbrug af te laten beelden op een van uw muren? Wellicht vindt u het leuk om uw herinneringen aan uw studententijd  uit te drukken in de vorm van een muurschildering over Nijmegen. 

Rik Groenen heeft jarenlange ervaring met het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Voordat Rik begint aan de muurschildering in Nijmegen zal hij eerst inventariseren. Daarna zet hij de lijnen uit op de muur om vervolgens stap voor stap naar voren te werken. 

De werkwijze van Rik Groenen kenmerkt zich door:

  • Allereerst een afspraak te maken om uw wensen in kaart te brengen
  • Een muurschildering in Nijmegen is gemiddeld al binnen een dag klaar, echter is dit wel afhankelijk van afmetingen en details
  • Af en toe kan er een projector gebruikt worden om tijdsbesparing te realiseren
  • Het schilderen met acrylverf. Dit heeft als voordelen dat het zowel geurloos is als dat het snel opdroogt
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Een muurschildering in Nijmegen biedt veel mogelijkhedenMuurschildering Nijmegen - Dinosaurussen

Mocht u ervoor kiezen om een muurschildering in Nijmegen te laten maken dan is in principe alles mogelijk. Hierbij is het belangrijk dat u een aantal afbeeldingen aanlevert met daarop de tekening die u in gedachten heeft. Of u nu een eigen foto na wilt laten maken of kiest voor een muurschildering voor de babykamer of kinderkamer, in principe is alles mogelijk. Vervolgens maakt Rik een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Ter indicatie; kleine muurschilderingen zijn afneembaar vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details. 

Laat uw muurschildering in Nijmegen maken!

Laat uw muurschildering in Nijmegen maken door specialist Rik Groenen. Wacht niet langer en vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om de aanvraag te concretiseren.

Bij vragen kunt u altijd het contactformulier invullen. Neemt u liever zelf contact op? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.