Muurschildering Limburg

Muurschildering LimburgU wilt een muurschildering in Limburg? Dit door iemand die een muurschildering kan maken voor bijvoorbeeld uw kamer of kinderkamer? Rik Groenen is u graag van dienst! U geeft uw wensen door en ik schilder hetgeen dat u wilt met een unieke uitstraling. Alles mag en kan bepaald worden, van kleur en formaat tot een afbeelding. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering afgestemd op uw interieur.

Muurschildering in Limburg door Rik Groenen

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen, maar ook muurschilderingen voor buiten. Voor een muurschildering in de provincie Limburg worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing

Mogelijkheden en kosten van een muurschildering in Limburg?

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine muurschilderingen in Limburg mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een muurschildering Limburg!

Wilt u een unieke muurschildering in Limburg door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.