Muurschildering laten maken

Muurschildering laten makenEen muurschildering laten maken geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. U kiest daarbij de afbeelding die u als muurschildering op de muur wilt laten maken. U bepaalt zelf de kleur, het formaat en de achtergrondkleur. Alles kan daarbij afgestemd worden op uw wensen en uw interieur. Ook kan ik vooraf bij u langskomen, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u gegarandeerd een muurschildering laten maken die uniek is en past bij wat u mooi vindt. Eén ding staat als een paal boven water: U zult de muurschildering nergens anders terug zien dan enkel bij uzelf op de muur. Een muurschildering laten maken door Rik Groenen is namelijk een muurschildering op maat. Interesse? Neem gerust eens contact op, ik help u graag!

Muurschildering laten maken door Rik Groenen

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en ook kunt u bij mij muurschilderingen laten maken voor buiten. Een muurschildering laten maken is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen bij het laten maken van de muurschildering
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden muurschildering laten maken

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Dat kan vanalles zijn, zoals een afbeelding van bomen, van sterren, uw hobby, maar ook een leuke muurtekst. Voor de baby- of kinderkamer zijn afbeeldingen van Disney, Woezel & Pip, Me to You, Frozen of Winnie the Pooh erg leuk. Wanneer u zelf een geschikte afbeelding heeft geselecteerd kan ik een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Een kleine muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering laten maken vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Interesse in een muurschildering laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een unieke muurschildering te laten maken in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.