Muurschildering kosten

Wat zijn de muurschildering kosten?Een muurschildering is te realiseren in verschillende vormen, kleuren en groottes. Een kleine muurschildering is vanzelfsprekend sneller klaar dan een grote muurschildering. Dit betekent dat de muurschildering kosten variëren. Hoe groot of geavanceerd de muurschildering ook is, doorgaans kan gesteld worden dat een muurschildering gemiddeld binnen een dag klaar is. Voor iedere gewenste muurschildering kan ik, Rik Groenen, een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Neemt u gerust eens contact op, zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Muurschildering kosten en werkwijze

Schilderen is mijn hobby. Ik ben vroeger gestart met het schilderen van decors. Naar aanleiding daarvan ben ik benaderd voor het maken van schilderingen, muurschilderingen en buitenschilderingen. Zo maak ik schilderingen voor babykamers en de kinderkamer, maar ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, en geboorteborden. De muurschildering kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en details van de muurschildering. Door de jaren heen heb ik voor de realisatie van een muurschildering een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld waardoor ik ervoor kan zorgen dat een muurschildering gemiddeld binnen 1 dag klaar is. Door de efficiënte werkwijze kunnen de muurschildering kosten omlaag gebracht worden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd en kosten voor de muurschildering te verlagen
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Wat zijn de kosten van een muurschildering?

Muurschildering Charles LindberghIn principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is van belang dat u een aantal afbeeldingen zoekt die u graag op de muur gerealiseerd wilt hebben. Daarna bespreken we kort de mogelijkheden en zal ik vrijblijvend een prijs voor de muurschildering samenstellen. Daarbij bepalen we samen hoe de muurschildering er precies uit komt te zien. Zo weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Om u een richtprijs te geven: De kosten voor een kleine muurschildering zijn berekend vanaf €75,- inclusief btw. Een grote muurschildering kan vanaf  €150,- inclusief btw afgenomen worden. De exacte kosten voor een muurschildering zijn afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details. 

Interesse in een muurschildering? Informeer naar de kosten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering in uw slaapkamer, kinderkamer of ergens anders in huis? 

Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.