Muurschildering Heerlen

Muurschildering heerlen

Een muurschildering in Heerlen nodig? Ik ben benieuwd naar het ontwerp dat u in gedachten heeft. Graag realiseer ik een kunstwerk dat helemaal aan uw wensen voldoet. Laat uw fantasie de vrije loop, want er is heel veel mogelijk. Uw wensen voor de afbeelding, stijl, kleur en afmetingen vormen het uitgangspunt en uiteraard voorzie ik graag van deskundig advies. Wilt u een originele uitstraling van uw binnenmuur of buitenmuur? De schildering, in een door u gekozen stijl of popart stijl, is meestal binnen één dag klaar. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Muurschildering in Heerlen door Rik Muurschilderingen

Waarom kiezen voor een muurschildering in Heerlen van Rik Muurschilderingen?

  • Ook op spachtelputz muren
  • Een uniek kunstwerk op uw muur
  • Ook geboorteborden en wandteksten
  • Schildering op paneel mogelijk, dat met u meeverhuist
  • Doorgaans binnen één dag klaar, afhankelijk van het ontwerp
  • Prijzen vanaf € 75,- voor een kleine muurschildering

Ervaren schilder

Schilderen is al jarenlang mijn passie. Ik kreeg op een bepaald moment vaak de vraag of ik bij mensen thuis een schildering wilde aanbrengen, dat deed ik met veel liefde en plezier. Vandaag de dag kom ik nog steeds op locatie langs voor allerlei schilderwerken. Voordat ik aan de slag ga met de muurschildering in Heerlen, spreek ik altijd eerst met u af om uw wensen te inventariseren. Uw eigen plaatjes, foto’s of afbeeldingen uit een boek vormen de basis voor de muurschildering. Het ontwerp past uiteraard bij de stijl van uw woonkamer, kinderkamer of gang.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van hoe de muurschildering moet worden, ga ik aan de slag. De opzet en details zet ik eerst met potlood op de muur. Vervolgens breng ik een geurloze acrylverf aan, die snel droog is. Daarom kunt u of uw kind dezelfde avond nog in de kamer slapen. Wel zo prettig!

Muurschildering in kinderkamers

Voor de sfeer is een muurschildering babykamer of kinderkamer heel belangrijk. Of u nu een schildering van bomen of van Winnie de Poeh op de muur wilt, ik zorg voor de beste uitwerking van uw wensen en ideeën. Vaak vormen beelden uit Disneyfilms en -boeken de basis. Doordat ik te allen tijde goed naar uw wensen luister en met u mee denk, bereik ik altijd het resultaat dat u vooraf voor ogen had.

Muur opvrolijken? Ik sta voor u klaar

Met een muurschildering heeft u een echte eyecatcher in uw woonkamer. Ook een kinderkamer vrolijkt u helemaal op met een schildering op de muur. Naast muurschilderingen maak ik ook abstracte schilderijen en ben ik succesvol popart schilder. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op via 06-18437667 en 0485-447111. Ik kom graag bij u langs om informatie te geven. Of doe een aanvraag voor een vrijblijvende prijsopgave voor een muurschildering in Heerlen waar u jarenlang van kunt genieten!