Muurschildering Frozen

Muurschildering Frozen

Wilt u een mooie muurschildering Frozen op uw babykamer of kinderkamer? Dan bent u bij Rik Groenen aan het juiste adres! Frozen is een populaire Disney tekenfilm en daarom een gewilde tekening op de muur van de kamer van uw dochter. Samen met u ga ik kijken hoe de Frozen muurschildering eruit komt te zien. U kiest een leuke afbeelding uit en vervolgens kijken we, rekening houdend met het interieur, kleurstellingen en grootte, hoe de afbeelding het beste op de muur kan worden geschilderd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens rond in mijn portfolio.

Frozen muurschilderingen door Rik Groenen

De prinsessen Elsa en Anna van Frozen, maar ook de kleine sneeuwman Olaf en het rendier Sven zijn populaire Disney figuren, met name onder meisjes. Het is nu dus ook mogelijk om die figuren in de kamer te laten schilderen, zodat er elke avond voor het slapen gaan genoten kan worden van deze vrolijke personages. Iedereen wil toch zo’n leuke kamer met Frozen muurschildering? Daarvoor zoekt u simpelweg een afbeelding uit die u mooi vindt. Vervolgens bekijken we samen met u wat de wensen zijn en hoe de afbeelding van Frozen op de muur wordt geschilderd. Het resultaat is een prachtige, vrolijke Frozen muurschildering waar u en uw kind jaren plezier van beleven!

Frozen muurschildering in de kinderkamer

Rik Groenen is oorspronkelijk schilder van decors. Na jaren ervaring ben ik dat uit gaan breiden met muurschilderingen. Zo creëer ik diverse muurschilderingen zoals abstracte schilderijen, Pop Art-schilderingen, geboorteborden, maar ook muurschilderingen voor buiten. Muurschildering FrozenWanneer ik aan de slag ga met een schildering, zoals een muurschildering van Frozen, dan begin ik met het plaatsen van lijnen op de muur. Vervolgens werk ik steeds verder naar voren.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering van Frozen is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de muurschildering van Frozen af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden en kosten van een Frozen muurschildering?

Wilt u uw kind blij maken met zo’n leuke Frozen muurschildering? Dat kan! Bij Rik Groenen is in principe alles mogelijk. Nadat we samen de wensen in kaart hebben gebracht, maak ik een vrijblijvende prijsopgave. Om u een richtprijs te geven zijn kleine kinderkamer muurschilderingen  al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een kinderkamer muurschildering!

Wilt u een vrolijke Frozen muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.