Muurschildering Eindhoven

Muurschildering Eindhoven - haaien orkaWilt u een muurschildering Eindhoven laten maken? Leest u dan snel verder. Rik Groenen is de specialist op het gebied van muurschilderingen en gaat graag samen met u aan de slag. Wilt u een muurschildering in Eindhoven of omgeving om de kinderkamer of babykamer op te leuken? Of bent u juist op zoek naar een schildering voor in uw slaapkamer of woonkamer? Bij Rik is alles mogelijk. U zoekt simpelweg één of enkele afbeeldingen uit en Rik zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met uw wensen qua kleur, formaat en stijl en wordt er tevens voor gezorgd dat de schildering aansluit bij uw interieur. 

Muurschildering in Eindhoven door Rik Groenen

Eindhoven, stad in Brabant, kenmerkt zich door de Brabantse gastvrijheid. Daar past uitstekend een gezellige muurschildering in Eindhoven bij. Wanneer u op zoek bent naar een unieke schildering voor op de babykamer, kinderkamer of elders in huis, dan bent u bij Rik Groenen aan het juiste adres. Een muurschildering geeft uw kamer in Eindhoven een unieke uitstraling waar u elke dag plezier van heeft. Jarenlang!

Muurschildering Eindhoven - ToscaneWilt u een muurschildering in Eindhoven laten maken? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben begonnen met het schilderen van decores, maar in de loop der jaren is dat uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Samen met u bekijk ik stap voor stap wat uw wensen zijn en zo komen we tot de realisatie van een prachtige muurschildering die u nergens anders ziet. 

Een muurschildering in Eindhoven volgens eigen werkwijze

Alvorens Rik start met de realisatie van een muurschildering in Eindhoven, inventariseert hij precies wat uw wensen zijn. Daarbij is het praktisch als u al enkele afbeeldingen heeft geselecteerd van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens bekijkt Rik samen met u hoe groot de schildering dient te worden en welke kleuren deze mag bevatten. Daarna gaat hij aan de slag. Eerst worden de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt er stap voor stap naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering in Eindhoven is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Muurschildering in Eindhoven, altijd op maat!

Wanneer u een muurschildering in Eindhoven laat maken, dan zijn er geen grenzen. Aan de hand van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen wat de wensen zijn. U heeft daar de vrije hand in. Of u nu een afbeelding selecteert van Disney, Woezel en Pip, Me to You, of juist een schildering wilt van dieren, bomen, natuur of mensen; alles is mogelijk! Een muurschildering is altijd op maat. 

Rik maakt daarna een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Om u een richtprijs te geven; kleine muurschilderingen zijn mogelijk van € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Muurschildering Eindhoven laten maken!

Wilt u een aparte muurschildering in Eindhoven door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.