Muurschildering Den Haag

Muurschildering Den HaagU wilt een muurschildering in Den Haag? Dit door iemand die een muurschildering kan maken voor bijvoorbeeld uw kamer of kinderkamer? Rik Groenen is u graag van dienst! U geeft uw wensen door en ik schilder hetgeen dat u wilt met een unieke uitstraling. Alles kan bepaald worden, van formaat en kleur tot het gebruik van een afbeelding. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering afgestemd op uw interieur.

Muurschildering in Den Haag door Rik Groenen

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan geboorteborden, Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, maar ook muurschilderingen voor buiten. Voor een muurschildering in of dichtbij Den Haag worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden en kosten van een muurschildering in Den Haag?

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine muurschilderingen in Den Haag en omgeving mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de details en ondergrond.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een muurschildering Den Haag!

Wilt u een unieke muurschildering in Den Haag door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.