Muurschildering Breda

Muurschildering BredaBent u op zoek naar iemand in de buurt van Breda die muurschilderingen maakt? Dan bent u bij Rik Groenen aan het juiste adres. Heeft u altijd al een opvallende muurtekening gewild op de saaie muur in uw kamer? Wellicht krijgt u binnenkort een baby en bent u op zoek naar een muurtekenaar die een schitterende muurtekening kan maken voor uw babykamer. Bij Rik kan alles bepaald worden, van kleur en formaat tot een inspirerende afbeelding. Bepaal zelf hoe de muurschildering in Breda eruit mag komen te zien.

Werkwijze voor een muurschildering Breda of omgeving

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Voor een muurschildering in of dichtbij Amsterdam worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

Rik Groenen heeft jarenlange ervaring met het maken van muurschilderingen. Hij werkt door heel Nederland en kan ook iets betekenen bij het maken van een muurschildering in Breda of omgeving. Bent u benieuwd naar wat er zoal voor muurschilderingen gemaakt zijn door Rik? Bekijk dan de muurschilderingen die in het verleden gemaakt zijn. Daarnaast kunt u ook terecht voor geboorteborden, popart en schilderijen. Ondanks de verschillende mogelijkheden blijft de werkwijze hetzelfde. Deze bestaat uit de volgende stappen

  • Er wordt een afspraak gemaakt om uw wensen bespreekbaar te maken.
  • Een muurschildering (in Breda) is gemiddeld binnen één dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en van enkele details.
  • Af en toe wordt er een projector gebruikt om tijd te kunnen besparen.
  • Er wordt geschilderd met acrylverf. Dit is geurloos en eveneens snel droog.
  • Wanneer de muur droog is wordt de muurschildering afgenomen met een vochtige doek.

Wat zijn de kosten voor een muurschildering in Breda?

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een kleine muurschildering is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Interesse in een slaapkamer muurschildering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering in de slaapkamer of de kinderkamer? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.