• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Muurschildering in de babykamer

Wilt u een muurschildering in de babykamer voor een unieke uitstraling? Rik Groenen van Rik Muurschilderingen is u graag van dienst. Geef uw wensen door en ik verwezenlijk het op de muren van de kamer van uw baby. De kleur, formaat en de afbeelding van de muurschildering worden compleet afgestemd op het interieur.

Om samen de mogelijkheden te bespreken kom ik graag langs. Wilt u een afspraak maken voor een ontwerp of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op. Lees onder de foto’s verder voor meer informatie over muurschilderingen voor in de babykamer!

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

Muurschildering in de babykamer: alles voor een vrolijke kamer

Bij het inrichten van een babykamer denkt u er natuurlijk aan dat u het voorziet van leuke meubels en accessoires. Kersverse ouders geven de muren bijvoorbeeld een vrolijk likje verf, maar heeft u er al eens aan gedacht om de babykamer af te maken met een muurschildering? Een muurschildering is een echte eyecatcher waar uw kindje veel plezier van gaat krijgen.

Denk aan een muurschildering van een tekenfilm of een afbeelding die u bij de babykamer vindt passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u wat meer inspiratie op doen of zien aan wat voor projecten ik heb gewerkt? Bekijk vooral mijn portfolio zodat u een idee krijgt van wat ik voor u kan betekenen.

Schilderproject door Rik Groenen

Graag vertel ik u meer over mijn hobby: schilderen. Oorspronkelijk ben ik begonnen met het schilderen van decors. Vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd om schilderingen te maken, wat later is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen. Denk aan pop-art schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen, maar ook muurschilderingen voor buiten. Ook voor een muurschildering in een babykamer kun je me zeker inschakelen.

Mijn werkwijze

Een muurschildering voor de babykamer is, afhankelijk van de afmeting en details, gemiddeld binnen één dag klaar. Bij het maken van een muurschildering komen er wel een aantal zaken kijken. Zo heb ik mijn eigen werkwijze zodat het schilderproject zo optimaal mogelijk verloopt:

  • Van tevoren een afspraak om uw wensen te bespreken
  • Egale of spachtelputz muur? Elke muur is mogelijk om op te schilderen
  • Afhankelijk van wat er op de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Het schilderen met acrylverf is reukloos. Daarnaast droogt de verf snel, waardoor de baby ‘s avonds in zijn of haar eigen bedje kan slapen
  • Is de muurschildering droog? Dan is het af te nemen met een vochtige doek

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

Mogelijkheden en kosten van een muurschildering in een babykamer

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen, wel vraag ik u om een aantal afbeeldingen aan te leveren van wat u op de muur geschilderd wilt zien. Op basis hiervan zal ik een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Om u toch een richtprijs te geven: kleine babykamer muurschilderingen zijn al mogelijk vanaf €75,- inclusief btw. Een grote babykamer muurschildering is mogelijk vanaf €150,- inclusief btw. Wel kunnen de prijzen variëren afhankelijk van de muurschildering, de ondergrond en de details.

Verschillende muurschilderingen

Alles wat u maar wenst, kunt u door mij laten schilderen. Ziet u graag de naam van uw kindje op de muur, of denkt u misschien aan Nijntje of een van uw favoriete tekenfilms van vroeger die u aan uw baby doet denken? Ik ga graag met u in overleg, zodat we samen tot een prachtig en leuk resultaat komen. Een muurschildering door Rik Muurschilderingen maakt elke babykamer af.

Interesse in een muurschildering voor de babykamer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering in de babykamer? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan. Liever eerst meer informatie opvragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook telefonisch contact is mogelijk, u kunt me bereiken op de telefoonnummers 0485 – 441711 en 06 – 18437667.
Prijsopgave aanvragenStel uw vraag