Muurschildering Arnhem

Muurschildering Arnhem

Wilt u een muurschildering in Arnhem laten maken en heeft u hiervoor leuke ideeën? Ik bekijk graag samen met u de afbeelding of foto die het uitgangspunt vormt en beoordeel of het mogelijk is om hier een muurschildering van te maken. Mijn werk wordt uitgevoerd in acrylverf, zodat het dezelfde avond nog mogelijk is om in de kamer te slapen. Wel zo prettig! Indien gewenst kan ik ook in popart stijl schilderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op.

Muurschildering in Arnhem laten maken

In het verleden schilderde ik veel decors. In die tijd vroegen mensen me steeds vaker om in hun huis een schildering te maken. Vervolgens heb ik me ontwikkeld tot een professional op het gebied van muurschilderingen. Door de jaren heen heb ik al vele mensen blij gemaakt met een muurschildering op maat in Arnhem. Bijvoorbeeld in woonkamers, kinderkamers en kantoren, maar ook in gangen en andere ruimtes binnen woningen of bedrijfspanden. Kinderkamers zijn mijn specialisme, ik heb dan ook al al heel wat perfect afgewerkte opdrachten geleverd.

Muurschildering laten maken door Rik Muurschilderingen:

    • Meestal binnen één dag klaar
    • Eindeloos veel mogelijkheden: natuur, Disney afbeelding, muurtekst, dier, wat u maar wenst
    • U bepaalt zelf de afbeelding, kleuren en formaat
    • Veel ervaring met baby- en kinderkamers

Al vanaf € 75,- een mooie muurschildering Arnhem

Ik gebruik potlood en eventueel een projector voor het aanbrengen van het ontwerp. Na een gesprek over de tekening die ik op de muur ga schilderen, stel ik een vrijblijvende prijsopgave op. De prijs van de muurschildering hangt af van de afmeting, de details en ondergrond. Ik kan niet alleen gladde muren, maar ook spachtelputz muren beschilderen. Als u een aanvraag doet voor een offerte, dan weet u snel waar u aan toe bent.

  • Ook abstracte en popart schilderijen, geboorteborden en een schildering op paneel, behoren tot de mogelijkheden.

Popart schilderij of muurschildering

Een slaapkamer of woonkamer krijgt een unieke uitstraling met een popart schilderij. U bepaalt zelf het onderwerp voor het werk. Vindt u het leuk om uzelf, uw gezin of uw huisdieren te laten schilderen? Alles is mogelijk, want ik stem het kunstwerk uiteraard af op uw interieur en wensen. Wilt u het kunstwerk op uw muur hebben? In dat geval kan Rick zonder problemen een popart muurschildering voor u maken.

Neem contact op voor meer informatie

Muurschildering in Arnhem laten maken, bijvoorbeeld voor in de babykamer? Ik kom graag bij u langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor een muurschildering voor in bijvoorbeeld de babykamer. Bel via 06-18437667 of 0485-447111 of vul het contact formulier in. Ik kijk ernaar uit om voor u een bijzondere muurschildering in Arnhem te realiseren!