Muurschildering Amsterdam

Muurschildering Amsterdam

Woon je in of nabij Amsterdam en zou je in een muurschildering in Amsterdam op je muur willen zien pronken? Of je nou een muurschildering in Amsterdam wil op het toilet, in de woonkamer of in een kinderkamer wil laten maken. Of die nou strak, sierlijk, groot of klein is. Alles kan. Rik Groenen van Rik Muurschilderingen is je graag van dienst! Jij geeft simpelweg je wensen door en Rik van Rik Muurschilderingen maakt de muurschildering die jij wil. Alles is mogelijk en kan bepaald worden, van de stijl, het formaat, de kleur tot het gebruik van een afbeelding en details.

Muurschildering in Amsterdam

Oorspronkelijk schilderde Rik van Rik Muurschilderingen
decors en vanuit deze ervaring is hij vaak benaderd door mensen uit zijn omgeving die zeer geïnteresseerd waren in zijn werk. Zij vonden het werk van Rik Groenen zo mooi dat ze zich afvroegen of hij een muurschildering kon maken bij hen thuis, dus begon Rik met het maken van muurschilderingen in onder andere Amsterdam. Zo is het allemaal begonnen. Rik maakt naast muurschilderingen in Amsterdam, nog veel meer soorten kunst. Hierbij kun je denken aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, muurschilderingen voor buiten, maar ook abstracte schilderijen. Maar welke werkwijze hanteert Rik Muurschilderingen precies? Voorafgaand aan het daadwerkelijke schilderen van de muurschildering in Amsterdam worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt er steeds meer naar voren gewerkt. Totdat er uiteindelijk een prachtige muurschildering op je Amsterdamse muur pronkt.

Heb je een vraag aan Rik Muurschilderingen over een muurschildering in Amsterdam? Neem dan gerust contact
met hem op.

Dit biedt Rik Muurschilderingen je bij een Muurschildering in Amsterdam:

  • Afspraak van te voren om je wensen te bespreken
  • Een muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, kun je de muurschildering afnemen met een vochtige doek

Mogelijkheden en de kosten van een muurschildering in Amsterdam

Wanneer je een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, kan Rik Muurschilderingen voorafgaand aan het schilderen een vrijblijvende prijsopgave maken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan als de muurschildering in Amsterdam af is en er betaald moet worden. Om je een beetje een idee te geven van wat de richtprijzen van een muurschildering in Amsterdam zijn, zijn richtprijzen opgesteld. Een kleine muurschildering is al mogelijk vanaf een bedrag van € 75,- inclusief btw. Een grote muurschilderingen pronkt al aan je muur vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en de eventuele details die er in aangebracht worden door Rik Muurschilderingen.

Bent u geïnteresseerd in een muurschildering in Amsterdam

Wil je een muurschildering in Amsterdam laten maken door Rik Groenen van Rik Muurschilderingen? Bijvoorbeeld in de wc, woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? Alles kan, in welke kleur, formaat en stijl die je maar wil. Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan of doe direct een aanvraag. Rik Muurschilderingen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met Rik op zodat hij al je prangende vragen kan beantwoorden.