Muurschilder structuurverf muren

Muurschildering Disney structuurverf muren

Op zoek naar een muurschilder voor structuurverf muren

Bent u op zoek naar een muurschilder voor muren die beschilderd zijn met structuurverf? Rik Groenen is u graag van dienst. Structuurverf wordt regelmatig gebruikt bij de afwerking van muren. Hiermee krijgt de muur een ruwere structuur. Structuurverf is beschikbaar in diverse varianten, waardoor de muren een structuur van grof tot fijn kunnen hebben.

Voor- en nadeel van schilderen op structuurverf muren

Een groot voordeel van muren die beschilderd zijn met structuurverf is dat het oneffenheden kan verhullen. Een nadeel lijkt te zijn dat het onmogelijk is om een mooie muurschildering op deze muur te krijgen, maar niets is minder waar. De structuurverf muur in uw kamer of kinderkamer is in een mum van tijd omgetoverd met een mooie muurschildering van Rik.

Een ervaren muurschilder

Rik Groenen is oorspronkelijk begonnen met het schilderen van decors, maar is vervolgens overgestapt naar het maken van muurschilderingen voor binnen en buiten. Inmiddels heeft Rik Groenen diverse muren in kamers, kinderkamers en babykamers voorzien van een muurschildering. De vele ervaringen, met onder andere structuurverf muren, hebben hem gevormd tot de specialist die hij nu is.

Meer tijd en verf nodig voor structuurverf muren
Muurschilder structuurverf muren

Muren die beschilderd zijn met structuurverf kunnen net als andere muren gewoon beschilderd worden door Rik Groenen, alleen werkt het net even anders. Om een vlekkeloze muurschildering te kunnen leveren, moet Rik vaker over dezelfde stukken schilderen. Dit betekent dat de muurschildering langer duurt, maar ook meer verf vergt. Hierdoor is een muurschildering op structuurverf muren duurder dan normaal.

Geïnteresseerd in een muurschildering op structuurverf muren?

Wilt u een van uw saaie structuurverf muren voorzien van een mooie muurschildering? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Rik Groenen zal contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Mocht u nog vragen hebben over de muurschilderingen op structuurverf muren? Vul dan het contactformulier in of neem zelf contact op via 06 18 43 76 67 of 0485 44 17 11.