Muurschilder spachtelputz muren

Disney muurschilderingZoekt u een muurschilder voor spachelputz muren? Dan bent u bij Rik Groenen aan het juiste adres. Spachtelputz is evenals spackspuitwerk een veelvoorkomende wandafwerking met een korrelstructuur. De wijze van verwerken is echter wel anders. Spachtelplatz wordt met de hand opgebracht, terwijl spackspuitwerk met een spackspuitwerk machine opgebracht wordt. Waar spackspuitwerk regelmatig op plafonds aangebracht wordt, daar wordt spachtelputz juist op muren aangebracht. Dit maakt het voor Rik Groenen geschikt om een muurschildering op dit soort type muren te maken. 

Ervaring met spachtelputz muren

Oorspronkelijk is Rik begonnen met het schilderen van decors. Vervolgens is hij overgestapt naar het maken van muurschilderingen voor buiten, kamers, kinderkamers en babykamers. Inmiddels houdt Rik Groenen zich al tijden lang bezig met muurschilderingen voor allerlei muren. De vele ervaringen hebben Rik gevormd tot de muurschilder specialist die hij nu is. Dit betekent dan ook dat hij veel kennis en expertise heeft op het gebied van spachtelputz muren. 

Muurschildering voor spachtelputz muren vergt meer tijd én verf

Spachtelputz muren zijn net alle andere muren gewoon muren die geschilderd kunnen worden, echter werkt het net iets anders dan bij standaard muren. Door meerdere keren over de muur te gaan lukt het Rik om elk korreltje te schilderen, zonder dat er vlekken te zien zijn. Dit zorgt er dan ook voor dat het schilderen van spachtelputz langer duurt dan het schilderen van andere muren. Naast dat het langer duurt is er meer verf nodig voor spachtelputz muren. Dit betekent uiteraard ook dat het duurder is dan normaal. 

Ja, ik wil graag een muurschildering op mijn spachtelputz muren!Muurschildering op spachtelputz muur

Weet u al wat voor unieke muurschildering u graag wilt laten maken op uw spachtelsputz muur? Wacht niet langer en vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren. Uiteindelijk zal ik u bezoeken om van uw muur een prachtexemplaar te maken. Zo heeft u nooit meer een saaie spachtelputz muur! 

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen? Neem contact op via 06 – 18437667 of 0485 – 441711. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.