Muur schildering

Olifant muur schilderingEen muur schildering geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. Er zijn tal van mogelijkheden om een muur schildering van te laten maken. U kunt zelf een afbeelding zoeken of inspiratie opdoen op mijn site. Het grote voordeel is dat u zelf helemaal bepaalt hoe uw muur schildering eruit komt te zien. U selecteert zelf een afbeelding van hetgeen dat u op de muur wilt hebben geschilderd. Daarbij bepaalt u zelf de kleur, het formaat en de achtergrondkleur. Ik houd rekening met uw wensen en interieur. Zo bekijken we aan de hand van uw wensen samen de mogelijkheden en bepalen we de kleuren die passen in de kamer. Daarvoor kan ik voorafgaand ook bij uw langskomen, zodat we samen alles door kunnen praten.

Rik Groenen uw specialist voor een muur schildering

Rik Groenen is al jaren de specialist op het gebied van muur schildering. Dat komt voort uit het feit dat schilderen zijn hobby is. Hij is begonnen met het schilderen van decors en dat is uitgegroeid naar het schilderen voor anderen. Uiteindelijk zijn muur schilderingen zijn specialisatie geworden. Dat is echter niet alles. Rik schildert ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Een muur schildering is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Bij de realisatie van een muur schildering bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn
  • Vervolgens worden details van hetgeen dat op de muur komt, met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden van een muur schildering

Muur schildering vrachtwagenHeeft u een afbeelding van Disney, Me To You, Cars, Woezel en Pip, van een prachtige tekst die u heeft gevonden of juist van natuur in de vorm van bomen, dieren of andere prachtige afbeeldingen? Bij Rik is in principe alles mogelijk om op de muur te schilderen. U kiest simpelweg een afbeelding en vervolgens gaan we samen bekijken hoe we dat op uw muur kunnen realiseren. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een kleine muur schildering is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muur schildering vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details. Wat uw wensen ook zijn, het resultaat is in elk geval uniek. Iedere muur schildering van Rik Groenen is namelijk op maat gemaakt en helemaal ingericht op hetgeen dat u voor ogen heeft. 

Interesse in een muur schildering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muur schildering in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.