Moderne muurschilderingen

Wilt u uw woonkamer, keuken of slaapkamer omtoveren tot een unieke ruimte? Een moderne muurschildering van Rik Groenen maakt een ruimte af! Bij een moderne muurschildering kunt u denken aan moderne kunst, zoals Popart, of abstracte werken. Bekende voorbeelden zijn dieren of objecten in een geometrisch patroon en een rokerig patroon (ook wel het patroon waarbij het lijkt of inkt in water drijft). Voor de kleuren van een moderne muurschildering is alles mogelijk. Vaak worden er een aantal contrasterende kleuren gebruikt, maar dit is naar wens aan te passen.

Moderne muurschildering

Een moderne muurschildering door Rik Groenen

Rik Groenen heeft veel ervaring in het beschilderen van decors, doeken en muren. Zijn ervaring reikt van geboorteborden tot volledige muurschilderingen, in diverse stijlen. Rik begint met het zetten van lijnen op de muur, van waaruit hij steeds meer naar voren werkt. Een muurschildering met een modern patroon is gemiddeld binnen één dag klaar, hoewel dit afhankelijk is van de afmeting, de ondergrond en de hoeveelheid details. Rik schildert met acrylverf, wat snel droogt en geurloos is. Zo is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek zodra de schildering droog is. Tot slot maakt Rik graag van tevoren een afspraak met u om uw wensen te bespreken en te concretiseren.

De mogelijkheden en kosten

De mogelijkheden voor een mooie muurschildering van het strand zijn eindeloos. U kunt namelijk afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanleveren van een gewenste afbeelding. Een vrijblijvende prijsopgave zal op basis daarvan gemaakt worden. De richtlijnen zijn:

Voor een muurschildering met een modern patroon kunt u afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanleveren. In principe is alles mogelijk. Vooraf wodrt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtlijn te geven van de prijzen:

  • Een kleine moderne muurschildering is mogelijk vanaf €75 (incl. BTW)
  • Een grote moderne muurschildering is mogelijk vanaf €150 (incl. BTW)

De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond en de hoeveelheid details in de afbeelding zitten.

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter!Moderne muurschildering laten maken

Wilt u graag een unieke moderne muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Heeft u eerst nog vragen en wilt u contact opnemen? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.