Kinderkamer muurschildering

Kinderkamer muurschildering

U wilt een kinderkamer muurschildering voor een unieke uitstraling? Rik Groenen is u graag van dienst! U geeft uw wensen door en ik schilder hetgeen dat u wilt. Alles mag en kan bepaald worden, van formaat en kleur tot het gebruik van een afbeelding. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering voor de kinderkamer afgestemd op het interieur. Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan eens mijn portfolio.

Kinderkamer muurschildering door Rik Groenen

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan abstracte schilderijen, Pop Art-schilderingen, geboorteborden, maar ook muurschilderingen voor buiten. Voor een kinderkamer muurschildering worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering voor de kinderkamer is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Mogelijkheden en kosten van een kinderkamer muurschildering?

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine kinderkamer muurschilderingen  al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een kinderkamer muurschildering!

Wilt u een unieke kinderkamer muurschildering door Rik Groenen laten maken? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.