Kinderkamer inspiratie

Muurschildering Tijgertje - Kinderkamer inspiratieWilt u leuke ideeën opdoen ter inspiratie voor de kinderkamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden rondom het laten maken van een unieke muurschildering voor uw kinderkamer. Uw kleine geniet jarenlang vol plezier van deze prachtige tekening op de muur van zijn of haar favoriete tekenfilmfiguur. Wat te denken van een muurschildering van Disney, Woezel en Pip, Winnie de Pooh of van Me to You; bij Rik Groenen is het allemaal mogelijk. Zo geeft u de kinderkamer een unieke uitstraling en geniet uw kind van een prachtige tekening die niemand anders heeft. 

Kinderkamer inspiratie nodig?

Rik Groenen heeft veel ervaring met het maken van muurschilderingen. Wilt u kinderkamer inspiratie opdoen? Roep dan gerust eens de hulp in van Rik. Ik heb vele tekeningen voor de kinderkamer gemaakt en kan u helpen bij het uitzoeken van leuke afbeeldingen, bij het bepalen van de kleuren en het formaat. Daarbij houd ik rekening met uw wensen; zo wordt de schildering bijvoorbeeld afgestemd op de meubeltjes in de kinderkamer zodat het één geheel is. Er zijn tal van mogelijkheden voor de kinderkamer. Voor de stoere jongen schilder ik een logo van zijn favoriete voetbalclub op de muur, terwijl een meisje zich kan wanen in een prinsessenwereld met een mooie muurschildering van Barbie. Wat de keuze ook wordt; het resultaat is duurzaam. Uw kind heeft nog jaren plezier van deze tekening op de kinderkamer

Uw kinderkamer inspiratie realiseren in een muurschildering

Muurschildering Max Verstappen - Kinderkamer inspiratieRik Groenen is vroeger begonnen met het schilderen van decors. Dat is in de loop der jaren uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen. Naast dat, maakt Rik ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Wilt u dus graag inspiratie opdoen voor de kinderkamer? Of heeft u juist al een idee voor een muurschildering? Neemt u dan gerust eens contact op met Rik. Hij kijkt samen met u naar uw wensen en zorgt ervoor dat de schildering in uw kinderkamer binnen één dag (gemiddeld) gerealiseerd is. Daarbij geeft Rik passend advies over de afmetingen, kleuren en details. Hij kenmerkt zich door een unieke werkwijze: 

  • Nadat u kinderkamer inspiratie heeft opgedaan bekijken we samen de mogelijkheden
  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen bij het laten maken van de muurschildering
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Vrolijke inspiratie voor de kinderkamer

Kinderkamer inspiratie trein muurschilderingVoor Rik is alles mogelijk. U kiest een leuke afbeelding uit en vervolgens wordt deze op uw muur geschilderd. Denk daarbij aan leuke kinderafbeeldingen van Disney, Barbie, Dieren, zelfs Max Verstappen is mogelijk. Wanneer u zelf een afbeelding heeft geselecteerd, dan kan ik een vrijblijvende prijsopgave doen. Daarmee wordt voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Een kleine muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering laten maken vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Interesse in een muurschildering laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om n.a.v. de inspiratie voor de kinderkamer die u heeft opgedaan een mooie muurschildering te laten maken voor de kamer van uw kind?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.