Geboortebord

GeboortebordEen geboortebord kan naar eigen wens worden gemaakt. Bijna alles is mogelijk qua kleur, formaat en afbeelding! Ook is het leuk om het geboortebord later op te hangen in de kinderkamer. Daarnaast is het mogelijk om de naam in het geboortebord te verwerken.

Rik Groenen uw specialist voor een geboortebord

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen en muurschilderingen voor buiten. Een geboortebord is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het bord. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het geboortebord komt, worden de details met potlood op het bord gezet
  • De lijnen op het geboortebord vormen de basis voor de vorm en schildering
  • Het schilderen met verf dat snel opdroogt en reukloos is

Mogelijkheden van een geboortebord

In principe is alles mogelijk om op geboorteborden te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op het geboortebord geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een geboortebord van 120×80 cm met naam kost € 95,- inclusief btw. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk!

Interesse in een geboortebord?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek geboortebord? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.