Geboortebord laten maken

Geboortebord laten makenEen geboortebord laten maken kan naar eigen wens. Zo kunt u vrienden verrassen met een prachtig bord dat volledig gemaakt is zoals u het voor ogen had. Of wat dacht u van een geboortebord laten maken voor in uw eigen tuin? Eigenlijk alles is mogelijk qua kleur, formaat en afbeelding! Een geboortebord kan uiteraard aan de deur worden geplaatst, maar kan later ook nog opgehangen worden in de kinderkamer. Daarnaast is het mogelijk om de naam in het geboortebord te verwerken. Wat uw wensen ook zijn, laat het Rik Groenen weten. Samen gaan we bekijken hoe we uw wensen kunnen realiseren om zo te komen tot een prachtig resultaat.

Geboortebord laten maken door Rik Groenen

Een geboortebord hoeft niet altijd een ooievaar te zijn. Tegenwoordig kunt u ieder gewenst geboortebord laten maken. Wat te denken van een geboortebord met Disney figuren, met Woezel en Pip, met Bumba of andere leuke figuren. Het is allemaal mogelijk. Geeft u simpelweg aan mij door wat voor afbeelding dat u mooi vindt en zo ga ik samen met u bekijken of dit haalbaar is. U kunt zelf bepalen wat de kleurstellingen en het formaat worden. 

Voor Rik Groenen is schilderen begonnen als hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen en muurschilderingen voor buiten. Een geboortebord laten maken is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het bord. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het geboortebord komt, worden de details met potlood op het bord gezet
  • De lijnen op het geboortebord vormen de basis voor de vorm en schildering
  • Het schilderen met verf dat snel opdroogt en reukloos is

Geboortebord laten makenMogelijkheden van een geboortebord laten maken

In principe is alles mogelijk om op geboorteborden te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op het geboortebord geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een geboortebord laten maken van 120×80 cm met naam kost € 95,- inclusief btw. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk!

Interesse in een geboortebord laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een uniek geboortebord te laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.