Geboorte borden

Geboorte bordenGeboorte borden kunnen naar eigen wens worden gemaakt. Bijna alles is mogelijk qua kleur, formaat en afbeelding! Ook is het leuk om het geboortebord later op te hangen in de kinderkamer. Daarnaast is het mogelijk om de naam in het geboorte bord te verwerken. Voor meer voorbeelden van geboorteborden, klik op de foto hiernaast.

Geboorte borden door Rik Groenen

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, geboorte borden, abstracte schilderijen en muurschilderingen voor buiten. Geboorte borden zijn gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het geboorte bord. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het geboorte bord komt, worden de details met potlood op het bord gezet
  • De lijnen op het geboorte bord vormen de basis voor de vorm en schildering
  • Het schilderen met verf dat snel opdroogt en reukloos is

Mogelijkheden van geboorte borden

In principe is alles mogelijk om op geboorte borden te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s hebt van wat u op het geboorte bord geschilderd wilt hebben. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Geboorte borden van 120×80 cm met naam kosten € 95,- inclusief btw. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk!

Interesse in geboorte borden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor unieke geboorte borden? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.