Geboorte bord

Geboorte bord

Een geboortebord gezocht? Omdat jij een baby hebt gekregen, of iemand die je kent? Gefeliciteerd met de geboorte, hiep hiep hoera. Iedereen mag weten dat er een kleine jongen of meisje geboren is. Waarmee kunt u dat beter doen dan met een bord waarop u de geboorte aankondigt? U kunt het in de tuin zetten, of gemakkelijk bevestigen aan het raam. Ook is het leuk om het geboortebord later op te hangen in de kinderkamer.

“Breng iedereen op de hoogte van de geboorte met een uniek geboortebord”

U bepaalt helemaal zelf hoe het bord er uit komt te zien. Bijna alles is mogelijk qua kleur, formaat en afbeelding. U kunt de naam van de baby er zelfs in laten verwerken. Het resultaat? Een persoonlijk bord compleet naar wens. Ik ben Rik van Rik Muurschilderingen en ik realiseer uw wensen graag.

Prijsopgave aanvragenStel uw vraag

Uw specialist voor een geboortebord

Waarom kiest u voor een geboortebord voor het werk van Rik Muurschilderingen? Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Afhankelijk van wat erop het geboortebord komt, worden de details met potlood op het bord gezet
  • De lijnen op het geboortebord vormen de basis voor de vorm en schildering
  • De verf droogt snel op en is geheel geurloos

Geboortebord naar wens

Wanneer u op het internet op zoek gaat naar een geboortebord, vindt u heel veel ‘standaard’ geboorteborden. Deze borden kunnen ook mooi zijn, maar ze zijn niet uniek. Alles behalve zelfs! Hoe leuk is het om een uniek bord te laten maken door een ervaren schilder? Ik denk gedurende het proces graag met u mee. Zodoende kunnen we samen kijken hoe we tot een voor u optimaal resultaat komen.

In principe is alles mogelijk om op een geboortebord te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes of foto’s heeft van wat u op het geboortebord geschilderd wilt hebben. Dit kan van alles zijn, wat het wordt is natuurlijk helemaal aan u.

Van een geboortebord tot een pop-art schilderij

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van het schilderen van decors ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen en muurschilderingen voor buiten. Een geboortebord is gemiddeld binnen 1 dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van het bord.

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven van een geboortebord? De tarieven verschillen enorm en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Een geboortebord van 120×80 cm met naam kost € 95,- inclusief btw. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk! Voor meer informatie over de prijs raad ik aan om een offerte aan te vragen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dan krijgt u een beter beeld van de kosten.

“Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan”

Neem contact op of vraag een prijsopgave aan

Hoera, er is een baby geboren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u ook een geboortebord laten maken? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711. Dan helpen we u zo goed mogelijk verder.