Disney muurschildering

U wilt een Disney muurschildering? Dit door iemand die een muurschildering kan maken voor bijvoorbeeld uw kinderkamer? Rik Groenen is u graag van dienst! U geeft uw wensen door en ik schilder hetgeen dat u wilt met een unieke en sfeervolle uitstraling. Alles mag en kan bepaald worden, van kleur en formaat tot een afbeelding. Vanzelfsprekend wordt de muurschildering van Disney afgestemd op uw interieur.

Prijsopgave aanvragen Stel uw vraag

Muurschildering Disney door Rik Groenen

Oorspronkelijk schilderde Rik decors en vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan Pop Art-schilderingen, geboorteborden, abstracte schilderijen, maar ook muurschilderingen voor buiten. Voor een Disney muurschildering worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

De werkwijze van Rik Groenen voor een muurschildering van Disney kenmerkt zich door:

  • Een Disney muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing

Mogelijkheden en kosten van een Disney muurschildering?

Wanneer u een aantal afbeeldingen, plaatjes of foto’s aanlevert, is in principe alles mogelijk. Vervolgens wordt een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Om u een richtprijs te geven zijn kleine Disney muurschilderingen mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en grote muurschilderingen van Disney vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een muurschildering van Disney!

Wilt u een unieke Disney muurschildering door Rik Groenen laten maken voor bijvoorbeeld uw kinderkamer?  Wacht dan niet langer en vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Vervolgens zal ik contact met u opnemen om uw aanvraag te concretiseren.

Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.