Babykamer inspiratie

Muurschildering Dirk DraakjeBent u op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Denk dan eens aan het laten maken van een prachtige muurschildering. Met een muurschildering geeft u de babykamer een unieke look. Elke muurschildering die Rik Groenen maakt is namelijk op maat. U vindt deze dus nergens anders. U kiest zelf een afbeelding uit en vervolgens gaan we samen bekijken hoe we dit kunnen realiseren. Daarnaast heeft Rik tal van voorbeelden van reeds gerealiseerde muurschilderingen in babykamers, zodat u voor uw eigen babykamer inspiratie op kunt doen. 

Babykamer inspiratie? Ik denk graag met u mee

Een muurschildering van Rik Groenen wordt volledig afgestemd op uw wensen. Zo bepaalt u zelf de kleur, het formaat en de achtergrondkleur. Daarbij wordt ook rekening gehouden met uw interieur, zodat het een uniform geheel blijft. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de babykamer inspiratie die u heeft opgedaan, maak ze kenbaar. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Op die manier heeft u een prachtige babykamer schildering als resultaat waar uw kleine nog jaren plezier van heeft. De tekening is immers ook leuk voor later op de kinderkamer

Uw babykamer inspiratie omzetten naar een prachtige muurschildering

Rik Groenen schildert al jaren, het is mijn hobby. Het is allemaal begonnen met het schilderen van decors en zo uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen. Naast dat maakt Rik ook Pop Art-schilderingen, abstracte schilderijen, geboorteborden en muurschilderingen voor buiten. Heeft u dus inspiratie voor de babykamer en past daar een muurschildering bij? Neemt u dan gerust eens contact op met Rik Groenen. Hij kan realiseren dat de schildering op de babykamer binnen 1 dag klaar is. Uiteraard is dat afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Maar doorgaans werk ik op de volgende manier:

  • Nadat u babykamer inspiratie heeft opgedaan bekijken we samen de mogelijkheden
  • Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details met potlood op de muur gezet
  • De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt
  • Het schilderen met acrylverf (snel droog en reukloos), zodat ’s avonds meteen weer geslapen kan worden in eigen bed(je)
  • Bij sommige projecten wordt een projector gebruikt om tijd te besparen bij het laten maken van de muurschildering
  • Als de muur droog is, is de schildering af te nemen met een vochtige doek

Kleurrijke inspiratie voor de babykamer 

Babykamer inspiratie muurschilderingWat u ook op uw muur geschilderd wilt hebben; het is in principe allemaal mogelijk. Het is wel van belang dat u wat foto’s of plaatjes zoekt van hetgeen dat u graag in de babykamer op de muur wilt hebben. Dat kan elke afbeelding zijn. Denk bijvoorbeeld aan leuke kinderafbeeldingen zoals die van Disney, Woezel & Pip, Me to You, Frozen of Winnie the Pooh, maar ook aan schilderingen met bomen, natuur, teksten en ga zo maar door. Wanneer u zelf een afbeelding heeft geselecteerd, dan kan ik een vrijblijvende prijsopgave doen. Daarmee wordt voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Een kleine muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 75,- inclusief btw en een grote muurschildering laten maken vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Interesse in een muurschildering laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om n.a.v. de inspiratie voor de babykamer die u heeft opgedaan een mooie muurschildering te laten maken voor de kamer van de kleine?
Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 18437667 of 0485 – 441711.